Karosszéra javítás

A Sygnumcar autószervíz karosszéria javítást is vállal óbudán a III. kerületben.

Ha már megtörtént a baj, autója megsérült, vagy megkarcolták, karosszériasérülés történt, a karosszérián lepattogzott a festés, UV-napsugárzás által lemattult a fényezés, bízza ránk a javítást és maradéktalanul visszaállítjuk az autó karosszériáját gyári állapotra.

Műhelyünk teljes körű biztosítási ügyintézéssel is foglalkozik, minden biztosító társasággal kapcsolatban állunk.

Minden típusú gépjármű teljes körű karosszéria lakatos és fényező munka javítását vállaljuk. Az autók karosszéria javítása után gyártott, bontott, vagy gyári alkatrészeket beszerelve rövid határidővel végezzük. Nem minden esetben kell a horpadt karosszéria elemeket cserélni, helyszíni szemle során konkrét választ adunk az adott sérült karosszéria elemelem teljes javítási munkafolyamatára. Személyre szabottan a karosszériasérülést látva adunk árajánlatot illetve konkretizálva a beszerelendő alkatrészeket.

Mind a karosszéria munkára és az autófényezésre illetve az összes szolgáltatásunkra garanciát vállalunk! Karosszériajavítással kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez. Az autófényezés során kiváló minőségű, környezetbarát festékeket használunk.

Természetesen cégünk nem csak apróbb sérülések javítására specializálódott, lehetőség van akár teljes autó illetve motor fényezésre, felni fényezésre, stb.

Az autófényezés menete:
 1. Az autófényezés megkezdése előtt részletes felmérést végzünk az autó állapotát és a szükséges javítási munkákat illetően. Ezt követően leszereljük az autóról az összes a fényezést akadályozó elemet (pl, lökhárító, kilincs, díszléc, stb.) Csak így tudunk tökéletes és alapos munkát végezni.
 2. A szétszerelést követően a sérült elemek előkészítését és csiszolását végezzük el. Szakembereink a legnagyobb precizitással és alapossággal végzik az egyes elemek sérüléseinek, íveinek helyreállítását, a lehető legkevesebb kitt felhasználásával. A fém és a gitt hőtágulási aránya eltérő, ebből adóan minimalizáljuk a felhasznált gitt mértékét. Az előkészítés rendkívül fontos az autófényezés tökéletes minőségének eléréshez. A különböző elemek esetleges rozsdásodása esetén felmérjük, hogy a rozsdásodás megfelelő csiszolással eltávolítható-e vagy teljes cserére van szükség. Ilyen esetekben minden esetben konzultálunk a megrendelővel. A teljes előkészítési folyamat végén kerülhet sor a megfelelő kitöltő anyagok felvitelére.
 3. A teljes előkészítési folyamatot követően végezzük az autó tényleges fényezését. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, ezáltal minden zavaró külső környezeti tényező kiszűrhető, mely főleg az apró porszemcséket jelenti. Az autófényezést zsír és pormentesítés előzi meg. A szükséges rétegek felvitele között néhány perces szüneteket tartunk. A kiválasztott szín fedési tulajdonságaitól függően 2-4 réteg festék felvitelére lehet szükség.
 4. Az autófényezést a lakkréteg felvitele követi, melyet a fényezéstől függően 1-3 rétegben viszünk fel.
 5. A lakkozást a szárítás követi, melyet a hőkamrás fényezőkabinban végzünk 60 Celsius feletti hőmérsékleten. Az autó használatbavétele előtt javasoljuk, hogy körültekintően vegyék figyelembe a környezeti tényezőket, pl: télen az utak sószórása károsíthatja a friss fényezést. Az autófényezést követően körülbelül 2-3 hétig kerüljük az autómosókban használt nagynyomású vegyszeres tisztítást.


Autófényezéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Talán Önnek is ismerős az a kellemetlen helyzet, mikor autójához érkezve látja, hogy a karosszérián egy horpadás keletkezett. A horpadásokat legtöbb esetben ajtórányitás, baleseti sérülés, gesztenye vagy dióhullás, jégkár okozza.

Az autón keletkezett horpadásoktól függően javításuk kivitelezhető akár fényezés nélkül is. Minden esetben a horpadásjavítást egy személyes felmérés előzi meg, melynek keretében szakembereink pontosan megállapítják a javításhoz szükséges technológiát és időt.

Horpadásjavítással kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Az autóiparban egyre nagyobb teret nyer a műanyag karosszéria elemek alkalmazása. Ezek az anyagok hiába rugalmasak mégis könnyen törnek vagy benyomódnak.

Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a műanyag javítás területén. A leggyakoribb műanyag elemmel kapcsolatos megkeresés a lökhárítójavítás. Az autók első és hátsó lökhárítója nagyon gyakran sérül az autó napi használata során. Ezek a bosszantó és esztétikailag zavaró sérülések a lökhárító javításával könnyen orvosolhatók. Az autóiparban fellelhető összes műanyag típushoz rendelkezünk javítókészletekkel, ennek köszönhetően sok esetben megmenthetőek a sérült, vagy törött karosszériaelemek, amivel Ön jelentős összegeket takaríthat meg.

Műanyagjavítással kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Biztosítási ügyintézés

Amennyiben Önt baleset éri autójával, cégünk hosszú évek tapasztalatával és megfelelő szakértelemmel leveszi az Ön válláról a biztosítási ügyintézés terhét.

Kárfelvétel, teljes körű kárügyintézés MINDEN BIZTOSÍTÓTÁRSASÁG felé.

A mi feladatunk:
Kárbejelentés, kárszemle, pótszemle, jogalap lekérése, kárszámíttatás jóváhagyatása és az egyéb iratok beszerzése.

Önnek csak egy meghatalmazást kell adnia cégünk részére és a kész gépjárművet átveheti telephelyünkön.

A szükséges dokumentumok:
 • Forgalmi engedély
 • Vezetői engedély másolata
 • Törzskönyv fénymásolata
 • Kék-sárga baleseti bejelentő (amennyiben a helyszínen kitöltötték)
 • Rendőrségi intézkedés esetén: jegyzőkönyv, határozat
 • Céges meghatalmazás esetén: aláírási címpéldány fénymásolat, bélyegző

PARTNEREINK

Bécsi Autópark Kft.