Elérhetőség

SYGNUM-CAR Kft.

Cím:1037 Budapest, Bécsi út 250.
Telefon:06 (1) 243 74 21
Mobil:06 (30) 944 73 21
Mobil:06 (30) 779 19 74
Adószám:13821579-2-41.
 
Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig8.00-18.00


A Sygnum-Car Kft-ről néhány szóban

Kedves Olvasó!

Ezzel a rövid leírással szeretnénk néhány szóban bemutatni cégünket önnek. Szervizünk Óbudán az Óbudai Tesco közelében található, egyszerűen és jól megközelíthető helyen.

Cégünk fő profilja a gépjárművek karbantartása és javítása. Szervizünkben magas szinten képzett kollegák dolgoznak, „gépjármű technikai szerelő”, „technikus”, és „autószerelő mester” fokozattal rendelkeznek. Hosszú évek óta, 1988-tól foglalkozunk a gépjárművek teljes körű szervizelésével, amelybe beletartozik a gyártó által előirt időszakos szervizmunkálatok elvégzése a szervizkönyv vezetését is beleértve. Igen! Tudunk a szervizfüzetbe bélyegezni, mert ez sokszor felmerülő kérdés az önök részéről.

Ezen felül a motordiagnosztikán keresztül a motorgenerálozásig minden beletartozik a profilunkba. Vállaljuk flották teljes körű szervizelését is, melyet háromállásos műhelyünkben dinamikusan és gyorsan el tudunk végezni. A gépjármű szervizelésén kívül vállalunk még gumiszerelést és forgalmazást, műszaki vizsgára történő felkészítést, illetve műszaki vizsgáztatást, fék- és futómű javítást. Szükség szerint az alkatrészeket beszerezzük.

Fontos kiemelnem, hogy az általunk vásárolt és beépített alkatrészekre egy év teljes GARANCIA vonatkozik, ami magában foglalja, az alkatrész cseréjét és annak munkadíját is. Önnek nincs más dolga, mint az autót elhozni, és a garanciális javítás után díj fizetése nélkül távozni.

Szervizünk szolgáltatásai közé sorolhatjuk az autóklíma javítását, karbantartását, töltését illetve tisztítását, amit évente, főként tavasszal érdemes elvégezni. Ez magában foglalja a levegőbefúvó rendszer gombamentesítését, a pollenszűrő cseréjét és a klímagáz mennyiségének ellenőrzését. Autószervizünk továbbá foglakozik még karosszérialakatolással, és szélvédő javítással. Autószervizünk tudja vállalni a teljes körű kárügyintézést és a casco ügyintézést is, hogy ön, míg a gépjárműve elkészül, helyt tudjon állni a munkahelyén. További szolgáltatásaink közé tartozik, hogy kérésére a javítandó gépkocsiját a szervizünkbe szállítjuk, így önnek, nem kell szívességet kérnie másoktól és ezzel időt takaríthat meg. Reméljük, szolgáltatásaink elnyerik tetszésüket és bízunk a közeli együttműködés lehetőségében.

Köszönettel üdvözli önt:
Juhász Attila
ügyvezető igazgató

TÉRKÉP

Térkép

Bejárat

Belsőtérkép